İleri Seviye Siber Güvenlik Eğitimi Sertifika Programı

•    Amacı:

İTÜ Bilişim Enstitüsü ve Sürekli Eğitim Merkezi ile Smart Valley’in birlikte düzenlediği  “İleri Seviye Siber Güvenlik Uzmanlığı Sertifika Programı” sizi siber güvenlik konusunda bilgilerinizi artırmaya ve geliştirmeye, mesleğinize katkıda bulunmaya, kendinize ve işinize yatırım yapmaya çağırıyor. Türkiye’nin İleri Seviyede Siber Güvenlik Uzmanlığı konusunda en iyi planlanmış ve kendi alanında deneyimli, uzman, başarılı akademisyen ve uzmanlarca verilen eğitimi olan bu program sizleri bekliyor.

•    Katılımcı Özellikleri:

Kurumsal ortamlarda bilgi güvenlik yönetim sistemi süreçlerinden ve bilişim teknolojileri kurmaktan, işletmekten ve denetimden sorumlu personel, siber güvenlik denetçileri, yazılım geliştiriciler ve yazılım güvenliği konusunda çalışmalar yapanlar.

•    Ana Konular:

• Veritabanı Yönetim Sistemleri ve Güvenliği,
  • Büyük Veri Güvenliği,
  • Bulut Bilişim Güvenliği,
  • Web Uygulamaları Güvenliği,
  • Sosyal Medya Güvenliği,
  • Mobil Cihazlar ve Nesnelerin İnterneti Güvenliği,
  • Ağ Güvenliği,
  • Ağ Trafik ve Kayıt Analizi,
  • Saldırı Saptama ve Önleme,
  • Güvenlik Denetimi (Security Audit),
  • Açıklık Değerlendirmesi (Vulnerability Assessment),
  • Sızma (Penetration) Testleri,
  • Veri Sızıntısı (Tempest) Tespiti ve Önleme,
  • Kötücül Yazılım Analizi,
  • Siber Olay Analizi,
  • Güvenli Yazılım Geliştirme,
  • Siber Güvenlik İzleme ve Olay Yönetimi.

• Süre ve Günler:
  • Toplam ders saati: 120 saat
  • Ders günleri ve saatleri: Salı-Perşembe (09:30-16:30),  Salı-Perşembe (18:30-21:30),  Cumartesi-Pazar (09:30-16:30).
  • Tarihler:  Şubat-Temmuz 2017
  • Kesin tarih ve saatler başvurular sonrası talep durumuna göre belirlenecek ve kayıtlar sırasında bildirilecektir.
  • Eğitim yeri: Eğitim yeri: İTÜ Bilişim Enstitüsü, Ayazağa Kampüsü, Maslak/İstanbul
  • Eğitim Ücreti: Eğitim ücreti 5.500 TL + KDV’dir. Kredi kartı ile yapılacak ödemelerde taksitlendirme yapılır (Peşin ödemelerde % 5, Kamu kurum/kuruluşları çalışanlarına % 10, 5 ve daha fazla kişilik toplu başvurulara ve Öğrencilere % 15, Şehit/gazi eş ve çocuklarına  % 20 indirim uygulanacaktır).
  • Sertifika: Eğitim sonunda yapılacak sınav sonucu başarılı olan adaylara İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından onaylanan İleri Seviye Siber Güvenlik Uzmanlık Sertifikası”, başarılı olamayanlara “Eğitime Katılım Belgesi” verilecektir.
  • Kayıt ve daha fazla bilgi için: Bu eğitimin kayıt ve satış işlemleri "Smart Valley" tarafından yürütülmektedir. İleri Seviye Siber Güvenlik Uzmanlığı Sertifika Programı ile ilgili daha fazla bilgi ve kayıt için tıklayınız. [Telefon: (0216) 413 09 53]