Arc GIS 10.3 – Başlangıç Seviyesi

ARCGIS 10.3 Başlangıç Seviyesi (40 saat)

Kurs Ücreti: 1050 TL / Öğrenci: 850 TL

ArcGIS 10.3 Başlangıç Seviyesi eğitimini tamamlayan kullanıcılar gerek eğitimlerinde gerekse profesyonel iş yaşamlarında ARCGIS 10 programını rahatlıkla kullanabileceklerdir. Eğitimdeki başlıca konu başlıkları şunlardır: coğrafi bilgi sistemlerinin çalışma prensipleri, veri görüntüleme fonksiyonları, tematik harita üretimi, coğrafi verilerin sorgulanması ve raporlanması, ARCGIS’te veri sistemleri, veri tabanı yapısı, veri tabanı oluşturma, veri dönüşüm fonksiyonları ve temel mekânsal analizler.

Süre ve Günler
Program, Eylül ve Şubat aylarında başlamakta olup 5 hafta devam etmektedir. Toplam 40 saat sürecek olan eğitim Pazartesi-Perşembe günleri 18.00-22.00 arasında yapılmaktadır. Dersler, İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi Taşkışla Kampüsü Çevre ve Şehircilik Uyg-Ar Merkezinde düzenlenmektedir.

23 Ekim 2017 - 23 Kasım 2017     Pazartesi-Perşembe 18.00 - 22.00

Eğitimler İTÜ Çevre ve Şehircilik Uyg-Ar Merkezi ‘nde yer alan 16 kişilik laboratuvarda düzenlenecektir.

Min. Katılımcı sayısı 10 kişidir.