Arc GIS 10.3 - İleri Seviye

ARCGIS 10.3 İleri Seviyesi (40 saat)

Kurs Ücreti: 1300 TL / Öğrenci: 900 TL

Arc GIS 10.3 – İleri Seviye programı ileri düzeyde mekânsal analitik çalışmalar ve değerlendirmeler yapmayı hedefleyen profesyonellere hitap etmektedir. Eğitimdeki başlıca konu başlıkları şunlardır: ArcGIS’te Veri Sistemleri, Veri Tabanı Yapısı ve Veri Tabanı Oluşturma, Tematik Harita Üretim Teknikleri (Analysis Tool), 2D ve 3D Analitik Araçlar, Mekânsal Analiz Teknikleri Mekânsal Analiz Değerlendirme Teknikleri, Network Analizi, Yer Seçimi ve Model Builder, Mekânsal Arakestirim Teknikleri, Mekânsal İstatistik Teknikleridir.

Süre ve Günler

Program, Eylül ve Şubat aylarında başlamakta olup 5 hafta devam etmektedir. Programda toplam 40 saat ders verilmektedir. Dersler, İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi Taşkışla Kampüsü Çevre ve Şehircilik Uyg-Ar Merkezinde düzenlenmektedir.

04 Aralık 2017 - 04 Ocak 2018 Pazartesi- Perşembe 18.00-22.00

Eğitimler İTÜ Çevre ve Şehircilik Uyg-Ar Merkezi ‘nde yer alan 16 kişilik laboratuvarda düzenlenecektir.

Min. Katılımcı sayısı 10 kişidir.