Çocuklar için Genel İngilizce Kursu

Cumartesi - 10:00 - 14:00

İstanbul Teknik Üniversitesi - Maslak Kampüsü

60 Saat

Kurslarla ilgili detaylı bilgi ve kayıt için:

info@mindset.com.tr

Eğitim İçeriği

İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi'nde Çocuklar için İngilizce kursumuz (7-8-9-10-11 yaş grubuna yönelik) CEA, İngilizce Dil Programı Akreditasyon Komisyonu tarafından akredite edilmiştir.

Kurs Koşulları ve Seviye Tespit Sınavı

7-11 yaş grubuna yönelik düzenlenen Çocuklar için İngilizce Kurslarımız, A1 seviyesinde verilen bir program olup herhangi İngilizce temel bilgisi veya seviye tespit sınavına giriş şartı yoktur.

Kurs İçeriği

A1 seviyesi toplam 60 saatten oluşmaktadır. Dilbilgisi, okuma, dinleme, konuşma ve yazma alanlarında, İTÜ İngilizce Hazırlık Bölümü öğretim kadrosu tarafından eğitim verilmektedir.

Amaç ve hedefler

• Genel İngilizce kurslarımız 4 ana temel üzerinde yoğunlaşmaktadır :
  • Öğrencilerin İngilizce gramer ve kelime bilgilerini geliştirmek
  • Öğrencilerin dinleme ve okuduğunu anlama becerilerini geliştirmek
  • Konuşma ve telaffuz akıcılığı
  • Öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmek
Öğretmenler

İstanbul Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen genel ingilizce kurslarında ders veren hocalar İTÜ YDY hocalarından oluşmaktadır. İTÜ bünyesinde düzenlenen tüm eğitimlere İTÜ YDY hocaları girmektedir. İTÜ YDY hocaları İTÜ Hazırlık sınıfları dahil üniversite bünyesinde verilen tüm ingilizce eğitimleri vermektedir. İTÜ YDY hocaları sektörün bilgi ve deneyim olarak en üst bilgiye sahip hocalarından seçilmektedir. Minimum YDS puanı 92 olan hocalarımızın temel işi ingilizce öğretmektir. Lütfen diğer eğitim kurumlarında (merdiven altı diye tabir edilen) geçici olarak ingilizce ders veren bu işin teorisinden temel eğitim yaklaşımlarından yoksun hocalarla İTÜ hocalarını kıyaslamayınız.

Kayıt ve daha fazla bilgi için:

Kayıtlar Mindset Institute tarafından yapılmaktadır. İngilizce Kursları 'na kayıt olmak için aşağıda yer alan linke tıklayınız.