Çocuklar için Genel İngilizce Kursu

Cumartesi - 10:00 - 14:00

İstanbul Teknik Üniversitesi - Maslak Kampüsü

60 Saat

Kurslarla ilgili detaylı bilgi ve kayıt için:

info@mindset.com.tr

Eğitim İçeriği:

İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi'nde Çocuklar için İngilizce kursu (7-8-9-10-11 yaş grubuna yönelik) CEA, İngilizce Dil Programı Akreditasyon Komisyonu tarafından akredite edilmiştir.

Kurs Koşulları ve Seviye Tespit Sınavı:

7-11 yaş grubuna yönelik düzenlenen Çocuklar için İngilizce Kursları, A1 seviyesinde verilen bir program olup herhangi bir İngilizce temel bilgisi veya seviye tespit sınavına giriş şartı yoktur.

Kurs İçeriği:

A1 seviyesi toplam 60 saatten oluşmaktadır. Dilbilgisi, okuma, dinleme, konuşma ve yazma alanlarında, İTÜ İngilizce Hazırlık Bölümü öğretim kadrosu tarafından eğitim verilmektedir.

Amaç ve hedefler:

• Genel İngilizce kurslarımız 4 ana temel üzerinde yoğunlaşmaktadır :
  • Öğrencilerin İngilizce gramer ve kelime bilgilerini geliştirmek
  • Öğrencilerin dinleme ve okuduğunu anlama becerilerini geliştirmek
  • Konuşma ve telaffuz akıcılığı
  • Öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmek
Eğitmenler:

İstanbul Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDY) tarafından düzenlenen genel İngilizce kurslarında ders veren akademisyenler, bilgi ve deneyim olarak üst sahip, İTÜ YDY eğitmenlerinden oluşmaktadır.

Kayıt ve daha fazla bilgi için:

Kayıtlar Mindset Institute tarafından yapılmaktadır. İngilizce Kursları 'na kayıt olmak için aşağıda yer alan linke tıklayınız.