imkanlar
Mar 2018
Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) Uzmanlık Sertifika Programı

14 Nisan - 9 Haziran

Türkiye'nin ilk ve tek Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) Uzmanlık Sertifika Programı, Autodesk'in desteği ile 14 Nisan - 9 Haziran tarihleri arasında İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek.

Eğitim 3 kurdan oluşmaktadır. Eğitimde toplamda 14 saatlik teorik bilgi (uygulanan gerçek proje örnekleri dahil), 28 saatlik detaylı uygulama ile 21 saatlik sertifika sınavı yer almaktadır. Eğitimi İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü öğretim üyesi ile BIM danışmanlık firması ProCS'tan iki uzman vermektedir.

Öğretim elemanları:

• Doç. Dr. Esin Ergen Pehlevan (Koordinatör)
  • Mak. Müh. Daniel Kazado
  • Mak. Müh. Serkan Elibollar

Kimler katılabilir: BIM Uzmanı olarak  kariyerini geliştirmek isteyen veya BIM uygulamaları yapan firmalarda görev alan  mühendislik, mimarlık veya ilgili ön lisans programlarında eğitim görmekte olan öğrenciler ile bu programlardan ön lisans ve lisans derecesi almış kişiler.

Toplam ders saati: 63 saat

Eğitim yeri: İTÜ İşletme Fakültesi, Maçka Kampüsü

Eğitim tarihi: 14 Nisan - 9 Haziran 2018 (cumartesi günleri)

Ücret:  İTÜ BIM Süreçleri Eğitim Programı (1. kur): 1900 TL + KDV (%8)

İTÜ BIM Uygulama Eğitim Programı  (2. kur): 1900 TL + KDV (%8)

İTÜ BIM Uzmanı Sertifika Programı  (3. kur): 2500 TL + KDV (%8)

İTÜ öğrencilerine ve mezunlarına 3. kurda %10 indirim yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için http://www.itusem.itu.edu.tr/ adresinde inşaat fakültesi eğitim programları altında yer alan program sayfalarını ziyaret edebilir veya Doç. Dr. Esin Ergen Pehlevan ile iletişime geçebilirsiniz (Tel: 212 285 69 12, cep: 532 200 78 48, email: esin.ergen@itu.edu.tr)