imkanlar
Mar 2024
Proje Yönetimi Uzmanlığı Sertifika Programı

Program Başlama Tarihi:
  • 15 Nisan 2024 (101. Dönem - Hafta içi grubu - Uzaktan Eğitim)
  • 20 Nisan 2024 (101. Dönem - Hafta sonu grubu - Uzaktan Eğitim)

• Detaylı bilgi için...

PROGRAM KOORDİNATÖRLERİ:

Öğr. Gör. Dr. Cahit Ali BAYRAKTAR, Öğr. Gör. Dr. Murat DURUCU

PROGRAMIN AMACI:
    Program, proje yöneticiliği ve yönetimi konusunda derinlemesine bilgi sahibi olarak uzmanlaşmak isteyen katılımcılara bilgisayar destekli (MS Project) proje yönetim süreçlerini, proje yönetim araç ve tekniklerini ve standartlarını, örnekler ve uygulamalar ile aktarmayı, uluslararası proje yöneticiliği programlarına hazırlık sağlamayı amaçlar. Bu amaçla "Project Management Institute (PMI) bakış açısı ile proje yönetimi nasıl gerçekleştirilir?" sorusunun yanıtı verilmeye çalışılır, ayrıca PMI tarafından gerçekleştirilen Project Management Professional (PMP) sınavı hakkında bilgi aktarımı ile PMP sınavına yönelik örnek soru çözümü gerçekleştirilir.

KİMLER KATILABİLİR:

Programa, firmalarda proje yöneticisi veya yönetici adayı olarak çalışan ya da herhangi bir projede görev almakta/alacak olan, proje yönetim teknikleri ve MS Project konusu ile Project Management Institute (PMI) tarafından gerçekleştirilen Project Management Professional (PMP) sınavı hakkında bilgi sahibi olmak, sınava hazırlanmak isteyen en az ön lisans mezunu kişiler katılabilir.
    Bu kapsamda katılabilecek kişiler aşağıdaki gibidir:

• Her sektörden proje paydaşları
      • Proje Yöneticileri
      • Proje Koordinatörleri
      • İş Analistleri
      • Proje Mühendisleri
      • Proje Uzmanları
    • Proje yöneticiliği veya yönetimi mesleğini, uzmanlığını profesyonelce uygulayan veya uygulayacak olanlar
    • Yeni bir uzmanlık edinmek isteyenler
    • Projelerde yer alan veya alabilecek tüm çalışanlar