imkanlar
Mar 2024
Proje Yönetimi Sertifika Programı

Bu program, Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İTÜ Arasında Yapılan Protokol Kapsamındadır.

Program ile ilgili detaylı bilgi için:
İTÜSEM ile irtibata geçebilirsiniz.

PROGRAM TARİHLERİ:

Program Başlangıç Tarihi: 20 Nisan 2024 - Hafta Sonu

PROGRAM KOORDİNATÖRLERİ:

Öğr. Gör. Dr. Cahit Ali BAYRAKTAR, Öğr. Gör. Dr. Murat DURUCU

PROGRAMIN AMACI:

Nitelikli iş gücü yetiştirme projesi çerçevesinde, proje yöneticiliği ve yönetimi konusunda derinlemesine bilgi sahibi olarak uzmanlaşmak isteyen katılımcılara proje yönetim süreçlerini, proje yönetim araç ve tekniklerini, örnekler ve uygulamalar ile aktarmayı amaçlar. Bu amaçla proje yönetimi nasıl gerçekleştirilir?" sorusunun yanıtı verilmeye çalışılır. Proje yönetimi için kullanılan MS Project programının kullanımını öğretmeyi içerir.

Bu eğitim sonunda verilecek sertifika PMI (Project Management Institute) tarafından gerçekleştirilen, PMP (Project Management Professional) sınavı için gerekli olan 35 saat eğitim ön şartını karşılamaktadır.

KİMLER KATILABİLİR:

Programa, firmalarda proje yöneticisi veya yönetici adayı olarak çalışan ya da herhangi bir projede görev almakta/alacak olan, proje yönetim teknikleri ve MS Project konusu ile Project Management Institute (PMI) tarafından gerçekleştirilen Project Management Professional (PMP) sınavına girmek isteyen en az ön lisans mezunu kişiler katılabilir.

Bu kapsamda katılabilecek kişiler aşağıdaki gibidir:

• Her sektörden proje paydaşları
    • Proje Yöneticileri
    • Proje Koordinatörleri
    • İş Analistleri
    • Proje Mühendisleri
    • Proje Uzmanları
  • Proje yöneticiliği veya yönetimi mesleğini, uzmanlığını profesyonelce uygulayan veya uygulayacak olanlar
  • Yeni bir uzmanlık edinmek isteyenler
  • Projelerde yer alan veya alabilecek tüm çalışanlar
Detaylı bilgi için...