imkanlar
08
Nis 2024
Mikro MBA Sertifika Programı

Koordinatör:
Doç. Dr. Ayşe Aylin Bayar

Eğitim Başlangıç Tarihi: 

22 Nisan 2024 - Hafta İçi
20 Nisan 2024 - Hafta Sonu

Programın Amacı:

Mikro bir MBA programı özelliklerine sahip olan eğitim, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans programının temel ve öne çıkan derslerini kapsamaktadır.

Katılımcılara Finansal Yönetim, Stratejik Yönetim, Proje Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Pazarlama Yönetimi, Üretim Yönetimi gibi temel yönetim alanlarında temel yetileri kazandırmayı ve "Yönetim Profesyonelleri" yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Eğitimin amacı katılımcılara iş yönetimi ve iş dünyası ile ilgili temel kavram ve teknikler konusunda bilgi vermek, bu kavram ve tekniklerin iş dünyasına nasıl uygulandığı konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamaktadır. Katılımcılar eğitim sonunda işletme yönetimi ile ilgili doğru ve aradığı bilgiye ulaşabilecek, İşletme ile mikro ve makro çevresi arasındaki bağlantıları açıklayabilecek, bir işletmedeki temel fonksiyonlarını, bu fonksiyonların işletmenin işleyişi ve stratejilerine etkisini değerlendirebilecek, işletme kararlarına yönelik analiz yapabilecek ve iş dünyasındaki güncel kavramları tanımlayabilecektir.