London College of Music (LCM)

2018 LCM Yaz sınavı sertifikaları merkezlerimize gelmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi - London College of Music Ortaklığı

Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında dereceye giren İstanbul Teknik Üniversitesi, bir ilke daha imza atmış bulunmaktadır. İTÜ Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı, İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) ile University of West London'a bağlı London College of Music (LCM) yapılan protokol gereği güçlerini birleştirmiştir. İTÜ, 2014 tarihinden itibaren Taksim, Maçka ve Ataköy İspirtohane Kültür Merkezi şubeleriyle sınav merkezleri olarak hizmet vermektedir.

Amacımız, Türkiye'de verilen müzik eğitiminin dünya standartlarıyla aynı paralelde yürümesini sağlamak ve müzik öğrencilerinin aldıkları eğitimi ulusal, uluslararası akreditasyon değerine sahip belge ve belgelerle desteklemektir.

PROGRAMIN AMACI : Katılımcıları uluslararası kalite kriterleri ve eğitim standartlarına uygun metot ile eğiterek, iki sertifika (İTÜ ve LCM) alabilmelerini sağlamaktır.

Kayıt: İTÜ TMDK, Ses Eğitimi Bölümü, Maçka / İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezi, Ataköy

2019 LCM Enstrüman ve Teori Sınavları

Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2018 - 10 Mart 2019

Kayıt Merkezleri:

İTÜ TMDK, Ses Eğitimi Bölümü, Maçka (Çarşamba 15:00-17:00 arası)

İspirtohane Kültür Merkezi, Ataköy (Cumartesi-Pazar 13:00-16:00 arası)

Müracat:

İTÜ İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezi: (0212) 560 76 02