London College of Music (LCM)

Music

İstanbul Teknik Üniversitesi - London College of Music Ortaklığı

Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında dereceye giren İstanbul Teknik Üniversitesi, bir ilke daha imza atmış bulunmaktadır. İTÜ Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı, İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) ile University of West London'a bağlı London College of Music (LCM) yapılan protokol gereği güçlerini birleştirmiştir. İTÜ, 2014 tarihinden itibaren Taksim, Maçka sınav merkezleri olarak hizmet vermektedir.

Programın Amacı

Türkiye'de verilen müzik eğitiminin dünya standartlarıyla aynı paralelde yürümesini sağlamak ve müzik öğrencilerinin aldıkları eğitimi ulusal, uluslararası akreditasyon değerine sahip belge ve belgelerle desteklemektir.

2023-2024 İTÜ London College of Music Recorded sınavları kayıt başlangıç-bitiş ve sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir:

Recorded:

Kayıt Başlangıç Tarihi: 10 Ocak 2024

Kayıt Bitiş Tarihi: 25 Mayıs 2024

Son Video Teslim Tarihi: 10 Temmuz 2024

Teori Sınavları:

Teori sınavları yüz yüze yerleşkede gerçekleştirilecektir.

Kayıt Başlangıç Tarihi: 10 Ocak 2024

Kayıt Bitiş Tarihi: 07 Nisan2024

Sınav Tarihi: 15 Haziran 2024 Saat: 10:00

Kayıt Formu:

Başvuruların işleme alınabilmesi için İTÜ LCM Sınav Kayıt Formu‘nu eksiksiz doldurup iletmeniz gerekmektedir. Ödeme bilgileri, formda belirtilen e-mail adresine gönderilecektir.

Bilgi için:

İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi: +90 (212) 251 08 09