London College of Music (LCM)

2022-2023 İTU LCM Sınav Sonuçları

Kayıt Formu:

Başvuruların işleme alınabilmesi için İTÜ LCM Recorded Sınav Kayıt Formu'nu eksiksiz doldurulup iletmeniz gerekmektedir. Ödeme bilgileri, formda belirttiğiniz e-mail adresine gönderilecektir.

Bilgi için:

İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi: +90 (212) 251 08 09 (Özlem Topal)

İstanbul Teknik Üniversitesi - London College of Music Ortaklığı

Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında dereceye giren İstanbul Teknik Üniversitesi, bir ilke daha imza atmış bulunmaktadır. İTÜ Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı, İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) ile University of West London'a bağlı London College of Music (LCM) yapılan protokol gereği güçlerini birleştirmiştir. İTÜ, 2014 tarihinden itibaren Taksim, Maçka sınav merkezleri olarak hizmet vermektedir.

Amacımız, Türkiye'de verilen müzik eğitiminin dünya standartlarıyla aynı paralelde yürümesini sağlamak ve müzik öğrencilerinin aldıkları eğitimi ulusal, uluslararası akreditasyon değerine sahip belge ve belgelerle desteklemektir.

PROGRAMIN AMACI : Katılımcıları uluslararası kalite kriterleri ve eğitim standartlarına uygun metot ile eğiterek, iki sertifika (İTÜ ve LCM) alabilmelerini sağlamaktır.