London College of Music (LCM)

2021 LCM Recorded Enstrüman ve Yazılı Teori Sınavları

Enstrüman Sınavı Kayıt Tarihi: 03 Mart 2021 - 21 Mart 2021

Teori Sınavı Kayıt Tarihi:  03 Mart 2021 - 21 Mart 2021

Kayıt Formu:

Başvurunuzun işleme alınabilmesi için aşağıdaki pdf formun eksiksiz doldurulup, ituispirtohane@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

pdfİTÜ LCM 2021 Recorded Sınav Kayıt Formu

Bilgi için:

İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi: +90 (212) 251 08 09 (Özlem Topal)

İTÜ LCM Koordinatörü Esin Şentürk: +90 (535) 237 12 50 "Görüşme gün ve saatleri: Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi 11:00-17:00 arası"

İstanbul Teknik Üniversitesi - London College of Music Ortaklığı

Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında dereceye giren İstanbul Teknik Üniversitesi, bir ilke daha imza atmış bulunmaktadır. İTÜ Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı, İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) ile University of West London'a bağlı London College of Music (LCM) yapılan protokol gereği güçlerini birleştirmiştir. İTÜ, 2014 tarihinden itibaren Taksim, Maçka ve Ataköy İspirtohane Kültür Merkezi şubeleriyle sınav merkezleri olarak hizmet vermektedir.

Amacımız, Türkiye'de verilen müzik eğitiminin dünya standartlarıyla aynı paralelde yürümesini sağlamak ve müzik öğrencilerinin aldıkları eğitimi ulusal, uluslararası akreditasyon değerine sahip belge ve belgelerle desteklemektir.

PROGRAMIN AMACI : Katılımcıları uluslararası kalite kriterleri ve eğitim standartlarına uygun metot ile eğiterek, iki sertifika (İTÜ ve LCM) alabilmelerini sağlamaktır.

Kayıt Merkezleri:

İTÜ TMDK, Ses Eğitimi Bölümü, Maçka (Çarşamba 15:00-17:00 arası)

İspirtohane Kültür Merkezi, Ataköy (Cumartesi-Pazar 13:00-16:00 arası)

İstanbul Teknik Üniversitesi LCM Sınav Merkezi'nin düzenlediği LCM 2020 Yaz dönemi video kayıt sınavı (recorded exam) sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlar aşağıdaki pdf dosyasındadır.

ITU- LCM 2020 Recorded Exam Results

Sağlıklı günler dileriz,