Yönetici Geliştirme Programı

Programla ilgili detaylı bilgi için

Mindset Institute

Program hakkında bilgi için

Prof. Dr. Fethi ÇALIŞIR

Eğitim Başlangıç Tarihi:

• 04 Mayıs 2024 (Hafta Sonu) - Online

İnovatif bakış açısı ile profesyonel dünyada geçerli bilgilere dayalı olarak hazırlanan bu sertifika programı, katılımcıların yöneticilik kabiliyetlerini geliştirmeyi ve liderlik vizyonuna değer katmayı hedeflemektedir.

Alanında uzman akademisyenlerin ve sektör profesyonellerinin yer aldığı güçlü eğitmen kadrosuyla gerçekleştirilecek olan bu programda;  bir yöneticinin mutlaka sahip olması ve geliştirmesi gereken yetenek alanlarını kapsayan konularla beraber, ‘’İnovatif Kurum Kültürü’’, ‘’Yetenek Yönetimi’’, ‘’Karar Vericiler için Oyun Teorisi’’  gibi fark yaratacak güncel konular da yer almaktadır.

Eğitimde vaka çalışmaları uygulanarak teorik bilgilerin pekiştirilmesi sağlanacaktır.

Katılımcılarda lisans mezuniyeti olmak ve profesyonel çalışma hayatı tecrübesi aranmaktadır.

%70 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara, İstanbul Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından resmi (İTÜ rektörü ıslak imzalı)  uzmanlık sertifikası verilecektir.

Devam koşulunu sağlayan ancak başarılı olamamış katılımcılara ise katılım belgesi verilecektir.

Dersler ve Konular:

Bu eğitim programı modüler olarak tasarlanmıştır. Tüm modüller ‘’Yönetim Becerileri’’  ve ‘’Liderlik’’  iki ana başlığı altında ele alınmaktadır.

Yönetim Becerileri

1. Stratejik Yönetimin Temelleri
  2. Sunum Teknikleri ve Yönetimi
  3. Kuşak Çatışması - Yetenek Yönetimi
  4. Finansçı Olmayanlar için Finans Eğitimi
  5. Kriz Döneminde Yönetim

Liderlik

1. Liderlik ve Yöneticilik
  2. Proje Yönetimi
  3. Karar vericiler için Oyun Teorisi
  4. İnovatif Kurum Kültürü
  5. Yöneticiler ve Liderler için Dijital Verimlilik

Eğitim Kontenjanı: 25 kişi

Eğitim 66 saat ve 12 günde tamamlanacaktır.  Dersler hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri, 10:00-17:00 saatleri arasında yapılacak ve program 6 haftada tamamlanacaktır.

Eğitim Yeri: İTÜ Maçka Kampüsü

Eğitmenler: